JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Az idő kereke
A világ amiben Az idő kereke zajlik közvetlenül Jordánból származik, ami hatalmas játékteret biztosít és rengeteg különböző környezetből áll. Az, hogy hogyan navigálsz, nagyrészt a világtól függ ahol a játék - egyjátékos vagy multipayer - játszol. Az egyjátékos játék esetén néhány expedíció során látni fogod Elaynát, ahogy - főleg gyalog - szeled át a világot (pár feljegyezhető expedíció során). Multiplayer játék esetén a karakterednek több hozzáférése lesz az utazásokhoz Ter'angreal, Portal Stoneson keresztül. Mindazonáltal ahogy vándorolsz, gyorsan fel fogod fedezni, hogy a helyváltoztatás eszközei lesznek a legkisebb gondjaid...

Az utazásaid alatt gyorsan fel fogod fedezni, hogy négy helyszín kulcsfontosságú a játékban elért sikereid szempontjából. Nem meglepően ezek a helyszínek Az idő kereke szereplőinek otthonai. Ezek közül a helyek közül néhányat közvetlenül Jordán könyveinek oldalairól származnak, a kreált hús-vér Legendákkal ezek példátlan utak és kalandok lesznek. Másrészt jellemző a játékra, a kitalált és végletekig részletesen kigondolt játékmenet és környezet. Bármelyik utat is választod, egy feledhetelen utazásban és kalandban lesz részed, ami meghatározhatja az életedet.